Urmașul lui FIAT Linea se cheamă Aegea

În cadrul salonului auto din Istanbul, Turcia, FIAT a prezentat astăzi noul sedan care va lua locul bătrânului Linea. Numele lui este Aegea și, spune FIAT, este un model complet nou. 

FIAT Aegea a fost proiectat din start pentru a fi un sedan, urmând ca mai târziu să primească și alți derivați cu caroserii diferite precum un hatchback sau un break.

Dimensiunile noului model – care nu-și va păstra numele pentru toate piețele în momentul lansării – sunt de 4,5 metri în lungime, 1,78 metri lățime și 1,48 metri înălțime, suficient pentru a transporta cinci oameni, spune FIAT și cu un portbagaj de 510 litri.

În absența unor prețuri, oferta de echipamente standard sună foarte bine: sistemul Uconnect cu ecran tactil de cinci inci, conexiuni Bluetooth, USB și auxiliară sau comenzi pe volan. Opțional, FIAT Aegea poate fi echipat cu un sistem de navigație TomTom și o cameră video pentru marșarier.

aegea - autoexpert.ro (1)

Motoarele disponibile vor fi, cel puțin pentru început, patru, două diesel și două pe benzină, cu puteri cuprinse între 95 și 120 CP și cu cifre de consum foarte bune.

Până când se întoarce omul nostru trimis la fața locului, astea sunt toate informațiile disponibile, însă fii cu ochii pe site-ul nostru în continuare pentru că vom urmări subiectul.

Adaugati comentariu