URSUS susține talentul lui Robert Mureșan

URSUS Fără Alcool, liderul segmentului de bere premium fără alcool, susţine primul român din Campionatul Mondial de Superbike.

În sezonul 2011, URSUS Fără Alcool şi PTR România simt împreună energia şi adrenalina din Campionatul Mondial de Superbike, unde românul Robert Mureşan, unul dintre tinerele talente din motociclism, va concura pentru a-şi îndeplini visul. 

Într-o competiţie în care fiecare secundă contează, PTR România aduce contribuţia unui pilot tânăr şi dinamic, Robert Mureşan.

“A fost o călătorie lungă; am muncit enorm de mult să ajungem aici şi tocmai de aceea am ales un partener care crede în vise şi în posibilitatea de a le îndeplini. Sunt una dintre acele persoane care trăiesc viaţa la maxim şi am învăţat că fiecare secundă în plus sau în minus poate înclina balanţa într-o competitie. Este o cursă în care încerc întotdeauna să ofer ce am mai bun şi sunt bucuros pentru faptul că URSUS, un brand premium românesc si lider, este alături de mine”, a spus Robert Mureşan.

La doar 20 de ani, Robert Mureşan se poate mândri cu un titlu de Campion Balcanic şi cu alte distincţii la clasa 125 cmc. La fel cum URSUS a făcut întotdeauna primul pas, Robert este primul pilot român care a obţinut un punct în Campionatul European de Motociclism Viteză. Mai mult, el a fost şi primul român care a fost invitat să testeze pentru o echipă de uzină.

În drumul către Campionatul Mondial de Superbike, Robert a făcut pasul cel mare în 2009, când a concurat pentru prima dată pe o motocicletă de 600 cmc la Alpe Adria. Anul acesta, Robert intră în cursa pentru primele puncte româneşti în Campionatul Mondial de Superbike – clasa Supersport, cu o Honda CBR 600RR.

“Robert Mureşan este o adevărată poveste URSUS, un tânăr român talentat cu o ambiţie extraordinară de a-şi urma visul către succes. În spatele reuşitelor sale se ascund multă 

pasiune şi muncă, fiind o sursă de inspiraţie pentru români şi reflectă cel mai bine povestea URSUS Fără Alcool care, lansat acum doi ani s-a dovedit a fi brandul de bere fără alcool cu cea mai mare creştere, fiind iubit de consumatori. La fiecare demaraj şi în fiecare curbă strânsă, PTR România şi URSUS Fără Alcool vor simţi împreună adrenalina de a fi reprezentaţi cu mândrie de Robert într-o competiţie în care doar cei mai buni participă”, a spus Grant McKenzie, Vice Preşedinte de Marketing URSUS Breweries.

Despre Campionatul Mondial de Superbike, clasa Supersport

Clasa Supersport este o competiţie introdusă în calendarul competiţional în 1990 ca o extensie a Campionatului Mondial de Superbike, în care se folosesc motociclete de serie. În 1997, clasa Supersport a căpătat şi denumirea de “World Series”. Titlul complet al competiţiei (Supersport World Championship) a fost stabilit în 1999. 

În această competiţie pot participa motociclete echipate cu motoare de patru cilindri de până la 600 cmc sau doi cilindri în limita a 750 cmc.

Cursele se desfăşoară în fiecare etapă a Campionatului Mondial de Superbike, iar calificările se fac în două runde a câte 45 de minute.

Etapele din Supersport World Championship

1.  Phillip Island, Australia (27 februarie)
2.  Donington, Marea Britanie (27 martie)
3.  Assen, Olanda (17 aprilie)
4.  Monza, Italia (8 mai)
5.  Miller Motorsport Park, SUA (30 mai)
6.  Misano Adriatico, San Marino (12 iunie)
7.  Motorland Aragon, Spania (19 iunie)
8.  Brno, Cehia (10 iulie)
9.  Silverstone, Marea Britanie (31 iulie)
10. Nurburgring, Germania (4 septembrie)
11. Imola, Italia (25 septembrie)
12. Magny- Cours, Franţa (2 octombrie)
13. Portimao, Portugalia (16 octombrie)

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top