Ușor cu Tesla pe scări! Un șofer a ratat virajul și a ajuns într-o poziție… incomodă!

Tesla pe scari (1)

“Ușor cu Tesla pe scări”, au zis cei care au văzut mașina într-o postură inedită. Probabil că acest șofer s-a jucat prea mult pe Play Station și a crezut că mașina lui va coborî cele câteva trepte fără nicio problemă. Dar ce surpriză! O Tesla Model S nu poate!

Măcar dacă ar fi făcut asta cu un Model X cu gardă la sol mai mare! Acum doi ani, un taximetrist din Haga, Olanda, a ajuns cu limuzina într-o poziție tare incomodă. “GPS-ul a găsit o scurtătură”, a fost una dintre glumele celor adunați în jur ca să vadă minunea. “Model S-tairsclimber” s-au amuzat alții pe rețelele de socializare. Mai mult ca sigur, de această data nu putem da vina pe pilotul automat.

VEZI FILMUL OPERAȚIUNII DE SALVARE A MAȘINII!

Taximetristul a chemat o companie de tractare ca să-i salveze mașina, dar operațiunea nu a făcut decât să producă și mai multe avarii.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top