Utilaje agricole cu investiție minimă

utilaje agricole

Nu e usor sa faci agricultura, nici macar intr-o tara generoasa din punct de vedere al conditiilor geografice, asa cum este tara noastra. Dupa ce ca agricultorii stau la mana naturii, trebuie sa stea si la mana statului pentru cate o mica subventie care sa ii mai ajute, avand in vedere pretul extrem de ridicat pe care il au multe utilaje agricole de care au nevoie pentru a-si desfasura activitatea.

Un alt ajutor in acest sens il reprezinta anunturile la mica publicitate pentru astfel de utilaje. Astfel, pasionatii si profesionistii in agricultura pot gasi aparatura si accesorii pentru utilaje agricole second hand la un pret mult mai mic decat cele noi. Cu toate ca vorbim despre produse second hand, acestea sunt intr-o buna stare de functionare, insa proprietarii au decis sa le inlocuiasca cu altele mai noi si sa le vanda pe celelalte, recuperandu-si astfel o parte din investitie.

Anunturile online sunt utile si agricultorilor care au nevoie de anumite piese de schimb pentru utilajele pe care le folosesc. Utilajele si piesele respective pot fi verificate, vanzatorii acceptand teste din partea posibililor cumparatori. Putem gasi insa si utilaje noi, nefolosite.

Tot la anunturile de pe internet gasim si servicii de reparatii pentru utilaje agricole, cei care ofera astfel de servicii practicand preturi de obicei mai mici decat firmele specializate si fiind mai flexibili in ceea ce priveste programul de lucru.

Astfel, agricultorii pot gasi de la combine si tractoare pana la greble si pompe de vopsit. Utilajele agricole si de constructii second hand sunt varianta cea mai buna si pentru cei care vor sa isi deschida o mica afacere in domeniu, insa nu beneficiaza de o suma foarte mare pentru investitia initiala.

Daca ai si tu utilaje agricole sau piese de schimb in folosinta, nu astepta pana se defecteaza in totalitate, vinde-le prin anunturi online cat inca sunt in stare buna de functionare, recupereaza o parte din investitia initiala si cu ceva bani in plus poti achizitiona un model superior, nou sau second hand. Anunturile sunt foarte usor de creat, trebuie doar sa adaugi o descriere cat mai detaliata a utilajului respectiv, una sau mai multe imagini si sa stabilesti un pret corect in functie de preturile practicate de alti vanzatori si de starea de functionare a utilajului. Si pentru ca in primul rand pretul conteaza, propunand un pret putin mai mic decat al celorlalti vanzatori te asiguri ca cineva iti va cumpara utilajul in scurt timp.

Adaugati comentariu