Utilitara Hyundai H350 a ajuns în reţeaua de dealeri ai mărcii

Hyundai H350 - AutoExpert

Reteaua de distribuitori Hyundai Auto Romania pune la dispozitia clientilor noua divizie de autovehicule comerciale – Hyundai H350. Aceasta dispune de o platforma flexibila si de trei variante de caroserie: van, bus cu 14 locuri pentru transport persoane si autosasiu.

Echipa de ingineri Hyundai, specializati pe partea de autovehicule comerciale, si-a concentrat eforturile in cinci directii cheie in procesul dezvoltarii modelului H350: eficienta, sarcina, siguranta, fiabilitate si performanta.

Hyundai H350 se remarca prin spatiul generos, cu o zona de incarcare de 1.955 mm inaltime, 1.795 mm latime si 3.100 mm lungime, avand capacitatea de a transporta pana la cinci europaleti (1.200 mm x 800 mm x 900 mm), care pot fi incarcati cu usurinta datorita celei mai ample deschideri din clasa: 1.795 mm x 1.956 mm.

In Romania, H350 este disponibil in doua versiuni de motorizare diesel 2.5 litri, Euro 5/ Euro 6, dezvoltand o putere de 150 CP / 170 CP (110 kW / 373 Nm sau 125 kW / 422 Nm). Propulsoarele turbo puternice, echipate cu o cutie manuala in sase trepte, ofera cuplu suficient pentru a transporta incarcaturi cu sarcini ridicate de pana la 1.5 tone, la care se adauga o capacitate de remorcare de pana la 2.5 tone.

H350 beneficiaza de cele mai recente dotari de siguranta activa si pasiva. Sistemul de franare performant este completat de un sistem de control electronic al stabilitatii. Pentru un plus de siguranta, H350 este echipat cu sistem de asistenta la pornirea in rampa. De asemenea, sistemul de protectie impotriva rasturnarii asigura stabilitatea in viraje. Printre echipamentele de siguranta pasiva se numara sasiul monococa, care incorporeaza in proportie de 75% otel de inalta rezistenta, creand astfel un cadru rigid, cu o structura inchisa pentru durabilitate maxima.

Hyundai H350 - AutoExpert (3)

Dinamica sasiului a fost regandita pentru a oferi confort si manevrabilitate sporite. Suspensia fata independenta McPherson, cu arc transversal din material armat cu fibra de sticla, completata de suspensia spate cu arc parabolic cu o singura foaie, au fost setate pentru a oferi calatorii cat mai placute. Aceasta combinatie asigura izolarea vibratiilor si o absorbtie optima a imperfectiunilor suprafetei de rulare. Bara stabilizatoare contribuie la tinuta corecta de drum.

H350 are cel mai ridicat nivel de rezistenta la coroziune din clasa, ca rezultat al tehnologiei “Body In White” de asamblare a elementelor din tabla ale caroseriei. Hyundai H350 este conceput in proportie de 98% din otel anti-coroziune, sasiul autovehiculului fiind protejat prin vopsire in camp electrostatic, pentru mai multa protectie.

Hyundai H350 - AutoExpert (2)

H350 beneficiaza de trei ani garantie fara limita de kilometri, care va insoti fiecare nou model comercializat, precum si 10 ani de protectie anticoroziva la strapungere. Pachetul include, de asemenea, si trei ani de asistenta rutiera.

”Romania se afla printre primele tari din Europa in care este disponibila noua gama de comerciale. Proiectat pentru piata europeana, H350 isi propune sa depaseasca standardele actuale, in primul rand cele referitoare la fiabilitate, dovada in acest sens fiind si garantia de trei ani fara limita de kilometri oferita de producator”, a declarat Teodor Brusalis, Directorul Executiv al Hyundai Auto Romania.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top