Uzina Audi de la Ingolstadt poate fi vizitată în cadrul unui tur virtual

Ce poți face închis în casă pe timpul izolării sociale din cauza pandemiei de coronavirus? Poți citi o carte sau vedea un film bun sau poți vizita o uzină auto.

Chiar înainte ca pandemia de coronavirus să paralizeze toată Europa, Audi a anunțat că va organiza o serie de tururi virtuale ale uzinei sale din orașul german Ingolstadt. Este una din noile metode inventate de constructorii auto pentru a interacționa cu fanii în aceste vremuri dificile.

Fanii mărcii Audi pot vizita uzina de la Ingolstadt prin intermediul platformei digitale AudiStream. Doritorii trebuie să se înregistreze pentru a participa la un tur gratuit de 20 minute. În timpul turului vor putea vizita digital banda de asamblare pentru modelul Audi A4 și secția de vopsitorie pentru Audi A3.

În timpul turului, vizitatorii pot interacționa cu un ghid profesionist pentru a pune întrebări legate de procesul de producție al modelelor Audi. Tururile sunt disponibile în limba engleză și în limba germană.

Uzina bavareză de la Ingolstadt este cea mai mare facilitate de producție dețintă de marca Audi. În 2019, aici au fost asamblate peste 440.000 de automobile.

 

Citește și: Alte idei pentru activități în casă legate de automobile

Adaugati comentariu