Uzina Dacia de la Mioveni lucrează la două treimi din capacitate

cu cât s-a scumpit Dacia Duster

După reluarea producției la începutul lunii mai, uzina Dacia de la Mioveni încă nu lucrează la capacitate maximă. La Dacia s-a lucrat la peste 65% din capacitate, dar producția va crește în următoarele săptămâni.

Informațiile au fost dezvăluite de șeful companiei Dacia, Christrophe Dridi într-un interviu acordat presei. De la reluarea activității, Dacia a produs aproximativ 700 de automobile zilnic, în condițiile în care înainte de pandemia de coronavirus la Dacia se asamblau 1.400 de automobile pe zi, spune LifeNews.ro.

Christophe Dridi

Producția a crescut în ultimele zile la 950 de automobile pe zi, iar în săptămânile care vor urma, volumul de producție va urca la 1.200 de vehicule pe zi.

Producția este influențată de cerere, iar aceasta a scăzut semnificativ, în special pe piețele din vestul Europei. Dacă în Italia, Franța și Spania, piețele sunt practic închise, Germania și Austria dau semne de revenire.

Directorul general Dacia a mai spus că vor fi amânate lansările de noi modele, iar Dacia va pune accent pe vânzările online.

În această toamnă, Dacia va lansa generații noi pentru modelele Sandero și Logan. În mod normal, acestea ar fi avut premiera la Salonul Auto de la Paris, dar acesta a fost anulat.

Noua Dacia Sandero pe platformă CMF-B

via hotnews.ro, lifenews.ro

Adaugati comentariu