Valentino Rossi este imaginea Opel ADAM în Italia

Valentino „Vale” Rossi este noul ambasador de brand în Italia pentru modelul mic, şic şi urban Opel ADAM.

Celebrul multiplu campion mondial MotoGP este vedeta unei ample campanii de comunicare cu accent pe trasaturile comune ADAM & Valentino: personalitate, creativitate, energie și, în același timp, cea mai mare precizie. Cu aspectul său îndrăzneţ, neconvenţional şi absolut unic, ADAM are aceleași caracteristici ca și campionul italian.

„Valentino Rossi este ambasadorul ADAM perfect: relaxat, amuzant și ușor ireverențios, mereu în mișcare – exact ca Opel ADAM. În același timp, este extrem de riguros, atent; solicită și acționează cu precizie maximă, la fel ca de ingineria germană, valoarea de bază a tuturor modelelor noastre”, spune Roberto Matteucci, Director Executiv Opel Italia. „Colaborarea cu Valentino Rossi pentru ADAM este un semn clar al dorinței noastre și al angajamentul de a trasa o nouă personalitate modelelor Opel, păstrând în același timp accentul pe precizia ingineriei germane”, a spus Matteucci.

Valentino Rossi a fost cucerit pe loc de mica maşină lifestyle, campion al individualizării: „Am fost pe loc convins de Opel ADAM, nu doar din cauza designului, accesoriilor şi tehnologiei pe care le încorporează. Cred că potențialul său de individualizare, cu mii de variații, este pur şi simplu fantastic. Nu știu numărul exact al fiecăreia dintre ele, dar cu siguranță sunt mai mult decât suficiente pentru ca toată lumea sa îşi creeze propriul ADAM perfect.”

Adaugati comentariu