Valentino Rossi lansează prima sa bicicletă electrică

Valentino Rossi bicicletă electrică VR46 autoexpert.ro

Multiplul campion mondial de motociclism viteză caută noi provocări. Valentino Rossi se pregătește să-și pună semnătura pe o bicicletă electrică. Va fi un e-bike comercializat de brandul VR46 și dezvoltat împreună cu specialiștii de la MT Distribution.

VR46 este marca ”patronată” de Valentino Rossi. Pe site-ul acesteia poți cumpăra diverse articole de îmbrăcăminte cu numărul de concurs 46, pe care italianul l-a purtat de-a lungul carierei. Poți achiziționa și accesorii dedicate motocicliștilor, precum și competițiilor sportive. Multe dintre ele sunt produse de companii de prestigiu și ”branduite” cu sigla VR46. Și cum popularitatea italianului este imensă, succesul e ca și garantat.

Pe același site sunt la vânzare și biciclete BMX la prețuri surprinzător de accesibile. De exemplu, o bicicletă BMX destinată adulților costă 250 de euro. Iar în viitorul apropiat, ”Il Dottore” va comercializa pe vr46.com și o bicicletă electrică.

Bicicleta electrică Valentino Rossi

Aceasta va fi fabricată de MT Distribution și va avea două ediții speciale: Premium și Limited Edition. Ambele vor veni însoțite de un certificat de autenticitate semnat de italian. Elementele comune vor fi janta spate cu diametru de 27,5 inchi și lățime interioară de 35 mm și janta față de 29 inchi și lățime de 30 mm, ambele încălțate cu anvelope Pirelli Scorpion E.

Valentino Rossi bicicletă electrică VR46 autoexpert.ro

Suspensia față va avea cursa de 160 mm și amortizoare 205/67,5 mm. Bateria va fi montată în tubul inferior al cadrului, jos, aproape de pedalier, pentru a coborî centrul de greutate și a crește rigiditatea ansamblului. Cât despre motorul electric, acesta va fi produs de Bosch.

➡ Bicicleta electrică cu autonomie 200 km 💡

Un element avansat: bicicleta va îngloba tehnologia Flip Chip, pentru a permite riderului să regleze parametrii în funcție de traseu. Acesta va putea schimba unghiul tubului superior, al tijei șeii și să modifice înălțimea la care se află axul pedalelor. Pe scurt, să schimbe geometria bicicletei.

Mai multe detalii vom afla cu ocazia salonului EICMA 2021, organizat în Milano, între 25 și 28 noiembrie.

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top