Valetul auto prin Valetino – o soluţie profesională, unică în Europa

Valetino

În urma unei investiţii de peste 100.000 euro in compania Cool Valet SRL, ideea aplicaţiei Valetino, pe care o găseşti aici https://www.valetino.ro, s-a materializat într-un proiect unic şi inedit pentru Europa. Totul a pornit de la viziunea lui Ionuţ Dorel Motoi care a văzut avantajele şi beneficiile unei aplicaţii prin care să găseşti un valet auto, adică o persoană de încredere care să îţi preia maşina, să o ducă în service, la vulcanizare sau la spălătorie, şi să o aducă înapoi în cele mai bune condiţii.

Valetul auto Valetino – avantaje şi beneficii

Cu o vechime de peste 15 ani în domeniul software, SITEQ SRL a fost ales sa dezvolte aplicatia inedită, nouă pentru toata Europa, aplicatie care se poate accesa de pe Android şi, în scurt timp, şi de pe IOS. Valetino.ro  facilitează posesorilor de vehicule găsirea unei persoane de încredere care să se ocupe de maşina lor atunci când ei prefera să îşi petreacă timpul într-un mod mai plăcut. Iată de ce merită să accesezi această platformă:

 • Nu mai trebuie să îngheţi prin service-uri, spălătorii sau vulcanizări – valetul auto se va ocupa de tot;
 • Nu te mai cerţi tu cu mecanicii sau tehnicienii – ai un valet care va rezolva situaţiile neplăcute în locul tău;
 • Câştigi timp pe care îl poţi petrece cu familia sau prietenii;
 • Totul este sigur, garantat şi se desfăşoară în cele mai bune şi avantajoase condiţii, lucrurile fiind rezolvate cu maxim de profesionalism;
 • Toţi valeţii auto pe care îi găseşti prin Valetino sunt testaţi şi pregătiţi cu atenţie pentru a oferi servicii de înaltă calitate.

Cum funcţionează aplicaţia Valetino

 • Totul începe prin accesarea platformei aplicaţiei Valetino şi creare unui cont de către beneficiar. Toate informaţiile furnizate sunt confidenţiale şi siguranţa acestora este garantată.
 • Urmează plasarea unei solicitări sau a unei programări.
 • În aproximativ 15 minute, beneficiarul ar trebui să primească prin email mai multe oferte din partea valeţilor auto disponibili în acel moment, urmând să o aleagă pe cea care i se pare mai convenabilă. (oferte pot fi diferite in functie de locatia de la care/la care se deplaseaza valaetul)
 • După acceptarea ofertei, valetul ales primeşte numărul de telefon al beneficiarului şi sună pentru detalii, urmând să ajungă în cel mai scurt timp la locaţia stabilită.
 • La predarea maşinii este completat un formular direct din aplicatie şi se fac poze relevante. Beneficiarul va trebui să înmâneze valetului suma necesară pentru serviciile furnizorilor. Totul este evidenţiat şi avizat de ambele părţi. Totodată, valetul îi va comunica beneficiarului timpul estimat pentru soluţionarea cererii şi returnarea maşinii.
 • Serviciul valetului este plătit în condiţii de securitate cu cardul.
 • Următorul pas constă în preluarea maşinii de către valet, soluţionarea cererii şi returnarea. Pe toată durata procesului, autovehiculul este asigurat. La predarea maşinii se va finaliza procesul de predare-primire.

Valet auto Valetino – preţuri

Vei fi plăcut surprins să afli că un valet auto este cât se poate de accesibil şi că oricine îşi poate permite acest serviciu, preţurile începând de la 39 de lei, adică preţul a trei cafele. Accesează site-ul pentru a vedea detaliat tarifele şi a analiza oferta. Este un preţ modic pentru un timp pe care îl câştigi şi pe care îl poţi valorifica mult mai plăcut decât într-o spălătorie auto, un service sau o vulcanizare.

Merită să plăteşti o sumă atât de mică pentru a putea rămâne acasă, în confort deplin, în timp ce altcineva se va ocupa cu maxim de profesionalism de toate problemele cu maşina!

Schimbă anvelopele cu un valet auto prin Valetino!

Pentru că tot intrăm în sezonul în care va trebui să schimbi anvelopele, nu mai ezita şi solicită un valet auto. Testează serviciile şi, totodată, scapă de corvoadă acestei sarcini! Nu mai trebuie să tremuri prin vulcanizare, valetul auto se va ocupa de tot!

Timpul tău este mai important, aşa că fă-ţi chiar acum cont pe platforma Valetino şi, totodată, un plan pentru cum să petreci în linişte orele pe care ar fi trebuit să le pierzi în vulcanizare sau service.

Aplicaţia Valetino este unică în Europa şi nouă pe piaţa din România. Tocmai pentru că totul este la început, serviciile sunt cât se poate de profesionale şi îţi garantăm că lucrurile vor fi rezolvate la fel de bine ca şi cum ar fi făcute de tine, sau, poate, chiar mai bine!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top