Vali Porcisteanu si Alessia, un cuplu caritabil

Prieteni apropiați cu peste noua ani in urma, pe cand amandoi erau la început de cariera, Vali Porcisteanu si Alessia s-au reintalnit cu ocazia unui eveniment caritabil.

Vali Porcisteanu, Campionul National la raliuri din 2011, si cantareata Alessia, autoarea recentului hit „Ploua”, au colaborat pentru a le face copiilor de la casa de copii „Mia” din Bucuresti o surpriza deosebita.

Vali Porcisteanu, prezent pentru a doua oara la aceasta casa de copii, i-a plimbat pe cei mici cu Mitsubishi-ul sau Lancer Evolution de 350 de CP, in vreme ce Alessia i-a invatat pe cei mici sa cante refrenul piesei „Ploua” si sa danseze in ritm cu muzica. Vali si Alessia au adus la casa de copii alimente si dulciuri, dar si multa voie buna.

„Ma bucur mult ca ne-am reintalnit dupa atatia ani in care am reusit sa ne realizam pe plan profesional, fiecare in domeniul lui, si ca am reusit sa aducem copiilor de la casa „Mia” zambete si bucurie” a declarat Alessia.

Cu peste noua ani in urma Vali Porcisteanu o ajuta pe Alessia sa ajunga in timp util la concertele pe care aceasta le avea. Acum campionul bucurestean ii va oferi artistei cursuri de conducere defensiva prin intermediul Vali Porcisteanu Driving School: „Alessia e o aparitie fascinanta si mi-a placut reactia pe care au avut-o cei mici la aparitia ei. Ma bucur tare mult ca am reusit impreuna sa le aducem o astfel de bucurie. Vom mai incerca campanii similare si în viitor” a declarat Vali Porcisteanu.

La plecarea de la eveniment Vali si Alessia au facut schimb de locuri. Pilotul a devenit pasager, in timp ce artista a condus Mitsubishi-ul Lancer Evo 9, sub indrumarea lui Vali. „Mi-ar placea sa o vad pe Alessia la fel de dezinvolta si in traficul cotidian, asa ca am sa ma ocup in cadrul VPDS ca ea sa invete toate detaliile condusului defensiv” a conchis Vali Porcisteanu.

Adaugati comentariu