Un român, pe lista clienților de Aston Martin Valkyrie. Află cine e

Aston Martin Valkyrie, cel mai aerodinamic supercar al momentului, ajunge în România. Pe lista scurtă a viitorilor proprietari se află și un miliardar autohton, nota de plată depășind pragul de 3 milioane de euro.

Numele românului care va avea onoarea de a conduce noul Aston Martin Valkyrie pe străzile din țara noastră este Bogdan Capusan. Pasionat al curselor auto și colecționar de mașini sport, omul de afaceri este unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din Cluj și singurul pilot român participant la cursele internaționale de GT.

Garajul său găzduiește deja modele precum Rolls-Royce Ghost și Dawn, Ferrari F12 Berlinetta și Ferrari 488 GTB. Capusan s-a pozat alături de Valkyrie, la prezentarea exclusivă a modelului pentru viitorii proprietari, postând apoi imaginile pe Instagram.

capusan

Realizat cu concursul celor mai buni furnizori de componente din industrie, Aston Martin Valkyrie este un hypercar hibrid cu tracțiune spate și un motor V12 aspirat de 6,5 litri și cel puțin 1.000 CP, montat central și dezvoltat de Cosworth. Aceasta va fi cuplat la un sistem de recuperare a energiei de tip KERS care va suplimenta puterea dezvoltată motorul termic, sistem inspirat din Formula 1.

DESCOPERĂ TOATE SECRETELE NOULUI SUPERCAR AICI

Adaugati comentariu