Vara sanie și iarna Golf Cabrio

Pentru că se simțea cam singur în gama Volkswagen, EOS va primi un frățior sub forma unui Golf 6 Cabrio cu acoperiș textil. Ultima oară când Golf a avut o variantă Cabrio se întâmpla la generația a patra.

Salonul Auto de la Geneva va consemna revenirea lui Golf in formula Cabrio dupa zece ani de inactivitate. Lansat pentru o completa oferta mono-element al producatorului german (EOS) compacta cu soft-top este bazata pe versiunea de caroserie cu trei usi a generatiei actuale Golf. 

Modificarile optice implicate de prezenta soft-topului includ un hayon mai inclinat si o linie coborata a plafonului. Alte detalii de design se remarca la nivelul blocurilor optice ce beneficiaza de tehnologie LED pentru luminile de zi dar doar in cazul in care se comanda farurile optionale bi-xenon. Stopurile cu LED-urile se afla in schimb in echiparea standard.

Volkswagen declara ca Golf Cabrio este unul dintre cele mai silentioase decapotabile cu soft top de pe piata, in principal datorita structurii avansate al acoperisului din panza. Sistemul hidraulic de pliere permite operatiunea de capotare/decapotare la viteze de pana la 30 km/h. 

Ofera de propulsoare este exclusiv supraalimentata cu patru motoare pe benzina (de la 1.2 TSI 105 CP pana la varful de gama 2.0 TSI 210 CP) si doua diesel (1.6 TDI si 2.0 TDI). Cel mai economic si ecologic Golf Cabrio va fi propulsat de motorul 1.6 TDI Bluemotion 105 CP ce consuma doar 4.4 l in ciclu mixt si emite 117 g CO2/km.  

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top