Verificarea de primăvară în Centrele Autorizate Mercedes-Benz

Până pe 20 mai, toţi posesorii de autoturisme Mercedes-Benz sunt invitaţi în Centrele Autorizate de Service pentru verificarea de primăvară, prin intermediul căreia pot beneficia de controale şi verificări funcţionale specifice acestei operaţiuni. Astfel, se asigură menţinerea automobilelor Mercedes-Benz într-o stare impecabilă în noul sezon.

Pachetul pus la dispoziţia fiecărui posesor de autoturism Mercedes-Benz cuprinde operaţiuni precum verificarea anvelopelor, a suspensiilor şi a trenului de rulare, verificarea ştergătoarelor, verificarea sistemului de spălat parbrizul şi faruri, precum şi verificarea sistemului de iluminare. Totodată, clienţii pot beneficia şi de curăţare şi dezinfectare a sistemului de aer condiţionat, o acţiune importantă pentru un climat interior sănătos şi proaspăt.

Un exemplu de responsabilitate la volan vine din partea lui Andi Moisescu, care s-a prezentat la verificarea de primăvară cu autoturismul său, Mercedes-Benz Clasa B. Realizatorul TV încurajează toţi clienţii Mercedes-Benz să beneficieze de acest program, pregătindu-şi astfel autovehiculul pentru călătorii în deplină siguranţă.

”Pentru mine, maşina înseamnă în primul rând siguranţă şi confort, aşa încât mi se pare important să o menţin în cea mai bună formă! Drept urmare, odată ce iarna a dat semne că e gata să se retragă, m-am dus la verificarea de sezon. Mi se pare esenţial ca maşina să participe la toate verificările periodice, iar pregătirea de primăvară n-a făcut decât să răspundă preocupării mele de a mă asigura de cele mai bune condiţii, oricând sunt la drum”, a precizat Andi Moisescu.

Atât verificarea de primăvară, cât şi curăţarea şi dezinfectarea sistemului de aer condiţionat sunt operaţiuni pe care toţi posesorii de autoturisme Mercedes-Benz le pot realiza în cele 35 de Centre Autorizate de Service (www.mercedes-benz.ro/Centre), până pe 20 mai – perioadă în care fiecare Centru Autorizat îi aşteaptă cu oferte speciale în acest sens.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top