Vespa Primavera aniversează 50 de ani de existență cu ediții speciale

Vespa

Vespa Primavera, unul dintre cele mai populare modele ale brand-ului Piaggio, aniversează 50 de ani de existență cu două ediții speciale. Denumite Yacht Club și Note, cele două Vespa Primavera sunt deja disponibile.

Scooter-ul retro vine astfel cu versiuni cu temă marină. Modelul entry-level, Sprint, primește unități cu o capacitate cilindrică de 50, respectiv 125 cc, iar modelul GTS este pus în mișcare de motoare de 125, respectiv 300 cc.

Vopsită în alb cu dungi marinărești de culoare bleumarin, Vespa Primavera Yacht Club primește și un scaun cu design nou. “Ideal pentru o călătorie în port”, spune producătorul.

Vespa Primavera

Vespa Primavera Notte este vopsită în negru mat, are o șa și jante, de asemenea, negre. Este disponibilă atât în versiune Sprint, cât și GTS.

Ambele ediții speciale Vespa Primavera aleargă pe jante de 12 inci. Șoferul beneficiază de prezența unui instrumentar de bord digital cuecran de 4,3 inci, dar și de sistemul i-get Start & Stop al companiei Piaggio, disponibil pentru motorizările 125 și 300 cc.

În Europa, prețurile pentru edițiile speciale Vespa vor porni de la aproximativ 5.000 de euro.

 

Adaugati comentariu