Victorie pentru Brad Brunner

A doua etapă a Campionatului de Karting CIK-FIA a zonei de Sud Est a avut loc săptămâna trecută pe circuitul AMCKart din București.

În prima manșă, desfășurată sâmbătă, Brad a plecat din pole position, și după un start foarte bun, a mers constant, asigurându-și fără probleme victoria, cu un ecart consistent.

Tânărul pilot a plecat foarte bine și în cea de-a doua manșă, iar după trei tururi parcurse avea un avans de o secundă în fața concurenților bulgari Georgi Tachkov și Lechezar Ivanov. Din păcate temperatura lichidului de răcire a început să crească brusc, iar Brad s-a văzut nevoit să facă o oprire neprogramată la boxe. 

Se pare că tatăl său, cel care a jucat și rol de mecanic pe parcursul weekend-ului uitase deschis capacul de la radiator. După remedierea problemei, Brad s-a reîntors pe pistă, pentru a salva ce se mai putea salva dintr-o manșă compromisă și a reușit totuși cel mai rapid tur al cursei.  

Duminică, prima manșă s-a desfășurat în regim de cursă udă, dar acest aspect n-a reprezentat o problemă pentru micuțul Brunner, care și-a trecut în cont încă o victorie. În cea de-a patra și ultima manșă de concurs, Brad a mers la conservare și a obținut ce-a de-a treia poziție a podiumului, care i-a permis în urma rezultatelor cumulate, să obțină victoria în clasamentul final al etapei, chiar în fața propriilor săi suporteri.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top