Victorie pentru Brad Brunner

A doua etapă a Campionatului de Karting CIK-FIA a zonei de Sud Est a avut loc săptămâna trecută pe circuitul AMCKart din București.

În prima manșă, desfășurată sâmbătă, Brad a plecat din pole position, și după un start foarte bun, a mers constant, asigurându-și fără probleme victoria, cu un ecart consistent.

Tânărul pilot a plecat foarte bine și în cea de-a doua manșă, iar după trei tururi parcurse avea un avans de o secundă în fața concurenților bulgari Georgi Tachkov și Lechezar Ivanov. Din păcate temperatura lichidului de răcire a început să crească brusc, iar Brad s-a văzut nevoit să facă o oprire neprogramată la boxe. 

Se pare că tatăl său, cel care a jucat și rol de mecanic pe parcursul weekend-ului uitase deschis capacul de la radiator. După remedierea problemei, Brad s-a reîntors pe pistă, pentru a salva ce se mai putea salva dintr-o manșă compromisă și a reușit totuși cel mai rapid tur al cursei.  

Duminică, prima manșă s-a desfășurat în regim de cursă udă, dar acest aspect n-a reprezentat o problemă pentru micuțul Brunner, care și-a trecut în cont încă o victorie. În cea de-a patra și ultima manșă de concurs, Brad a mers la conservare și a obținut ce-a de-a treia poziție a podiumului, care i-a permis în urma rezultatelor cumulate, să obțină victoria în clasamentul final al etapei, chiar în fața propriilor săi suporteri.

Adaugati comentariu