VIDEO: 10 ani de WRC

Trei minute și jumătate de imagini spectaculoase care-ți pot întări pasiunea pentru raliuri, și pentru WRC în special, sau, dacă nu ești un fan al fenomenului, îți pot stârni interesul spre această ramură sportivă.

Compilația următoare surprinde unele dintre cele mai frumoase, palpitante, sau tensionate momente surprinse în WRC în ultimii zece ani de zile. Automobile de legendă, piloți extraordinari (unii dintre ei dispăruți prematur dintre noi, din păcate!) momente istorice pentru lumea raliurilor, toate sunt grupate într-un colaj extraordinar.

Un Sebastien Loeb mult mai tanar, sarbatorind primul sau titlu de campion mondial, un Marcus Gronholm in extaz (ipostază mai rară pentru pilotii nordici) sau unele dintre cele mai spectaculoase derapaje controlate, toate formează un puzzle perfect. Actori principali în filmuleț sunt și automobilele care și-au purtat echipajele către glorie, unele devenite adevărate simboluri printre pasionați. Peugeot, Mitsubishi, Subaru, Toyota, Skoda, Ford, Citroen… aceștia sunt „vinovații” pentru unele dintre cele mai spectaculoase secvențe video captate în motorsport.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top