VIDEO: 911 este identitatea Porsche

Porsche este un brand care știe să profite de moștenirea solidă a companiei în conceperea campaniilor de marketing. Astfel, noilor modele li se asociază inteligent, încă de la lansare, o aură de legendă.

Este și cazul noii generații 911 (nume de cod 991) care se bucură de un spot de prezentare de-a dreptul fascinant. Plecând de la primele modele ale faimoasei case din Stuttgart, filmul ne prezintă momente cheie din dezvoltarea celui mai celebru model ce poarta blazonul Porsche.

911 a reprezentat încă de la început filosofia lui Ferdinand Porsche în ceea ce privește sportivitatea unui automobil. După zeci de ani și o evoluție continuă, garnisită de cele mai noi și performante tehnologii din domeniu, Carrera 911 este, în ciuda aspectului ultra-modern, o reinterpretare precisă a ideilor domnului Porsche. Ba mai mult, este modelul care reprezintă cel mai bine identitatea companiei.

Pentru a vedea cât de ușor te poți îndrăgosti în doar 3 minute și 18 secunde de o mașină, urmăriți în cele ce urmează spot-ul de prezentare al noului Porsche 911.

Adaugati comentariu