VIDEO: BMW adoptă noi strategii de marketing

Grupul BMW din care fac parte mărcile BMW, MINI și Rolls-Royce este sinonim cu inovația. Acest aspect a fost vizibil în multe domenii, nu doar în ceea ce ține de design sau de tehnologiile uilizate.

Noi căi sunt abordate constant de BMW, ca și noi modalități de comunicare cu media și cu fanii mărcii. De aceea este de înțeles noua metodă audio-vizuală de promovare a noului Seria 1. „Procesul de fabricare a unui automobil este unul deosebit, de aceea el a fost filmat de numeroase ori până acum. Fiind o companie inovatoare, BMW vrea să dovedească faptul că-și poate prezenta produsele și în alt mod, interactiv și mai palpitant”, a declarat Bill McAndrews, șeful departamentului de comunicare al grupului BMW.

Campania „check my machine” are în centrul atenției un film care a fost realizat de Departamentul Media și Electronică de la BMW, în colaborare cu artiștii Jonas Imbery (Gomma Records) și Mirko Borsche (Bureau mirko borsche). Producția a fost asigurată de Brainstormclub și de Eyetrip.

Soundtrack-ul clipului a fost produs de Jonas Imbery și este o piesă ce ar putea fi ascultată și în cluburile europene. „Scopul meu a fost să compun o melodie care să fie ușor de reprodus și care să fie compusă din sunete generate de vehicule, cum ar fi semnalizatoarele, sunetul GPS-ului, sunetul portierelor la închidere, sau sunetul sistemului de alarmă”, a declarat Imbery.

Adaugati comentariu