VIDEO: Drift vs. Drift sau Kawasaki vs. MazdaCorvette

Indiferent de poziția pe care vă poziționați vis-a-vis de fenomenul “drift”, că este sau nu o ramură a sporturilor cu m otor, e întotdeauna palpitant să urmărești un automobil în plină acțiune. Dar ar fi posibil așa ceva pe o motocicletă, oare?

Pilotul profesionist al team-ului Icon, Nick Brocha ne transmite un DA hotărât, “îmbrăcat” în mult fum de anvelopă. Icon este un producător foarte apreciat de echipamente moto și în același timp, compania susține o echipă de motocicliști foarte talentați în ceea ce fac. Brocha este unul dintre membrii acestei echipe, care-și mână în luptă puternica motocicletă Kawasaki zx-10R, împotriva pilotului profesionist de drift, Jim Guthrie.

Nici partenera lui Guthrie nu poate fi trecută ușor cu vederea, sub capota puternic modificată a Mazdei RX-7, ascunzându-se un motor de proveniență Chevrolet Corvette; toate modificările au avut ca scop crearea unei mașinării capabilă și completă pentru acest gen de demonstrații. 

La toate acestea adăugați o multitudine de camere poziționate strategic, cea de pe mașinută radio-comandată evidențiindu-se în mod special, plus o locație potrivită și avem toate ingredientele unui spectacol total, pe care vă invităm să-l urmăriți în filmulețul următor.

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/01/13/video-drift-battle-pits-mazda-rx7-against-kawasaki-zx10/#continued

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top