VIDEO: Eminem în cea mai nouă reclamă Chrysler

Filmată în “Motor City Detroit”, reclama producătorului american ne aminteaște de vremurile în care orașul american era capitala internațională a automobilului – totul pe ritmul rapper-ului Eminem.

Chrysler a avut parte de o perioada grea in ultimii ani, chiar mai grea decat GM si Ford, daca ar fi sa numaram de cate ori a fost la un pas de inchidere. In 2010 gigantul american a inceput sa anunte rezultate pozitive odata cu “reformarea” intregii game de produse si anuntarea parteneriatului cu Fiat.

Starul reclamei Chrysler, pe langa Eminem desigur, este modelul 200 (vechiul Sebring) un sedan de volum pe a carui succes americanii parieaza viitorul brandului. Primele impresii despre 200 sunt unele pozitive, cel putin la nivel de design, data lansarii lui in Europa fiind pentru moment sub semnul intrebarii. 

Piesa de pe fundalul reclamei ii apartie tot lui Eminem (“Lose Yourself”), starul american adaugand un plus important de imagine acestui clip, suficient se pare pentru a depasi 5 milioane de vizionari pe YouTube la scurt timp de la postare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top