VIDEO: Ferrari FF

Ferrari a dezvăluit primele detalii oficiale ale noului său model. Un model cu adevărat revoluționar, având în vedere că avem de a face cu un shooting break care dispune de patru locuri, tracțiune integrală și motor V12. Mai multe premiere într-una.

Site-ul oficial al constructorului din Maranello (www.ferrari.com) a dat publicității primele fototgrafii oficiale ale noului FF, cel mai puternic și versatil model cu patru locuri din istoria Ferrari, care este în același timp și primul model al casei italiene, cu tracțiune integrală.

FF este un acronim pentru Ferrari Four (patru locuri/tracțiune integrală) și reprezintă un nou concept de autovehicul GT super sport. O rupere de tradițiile Ferrari, noul model este o revoluție, decât evoluția unei legende. Noul propulsor V12 va genera un nivel de sportivitate fără precedent, un caracter aparte, versatilitate de invidiat, confort și o eleganță sofisticată, toate pentru a oferi atât șoferului, cât și pasagerului, o experiență cu adevărat unică.

Modelul poartă semnătura Pininfarina, designerii reușind să păstreze un echilibru perfect între forma și proporțiile sale, menținând în același timp și elemente caracteristice ADN-ului brandului italian.

Performanțele ce se anaunță de invifdiat, vor fi generate de o unitate de 6.262 centimetri cubi, V12 aspirat, cu injecție directă, care va produce un maxim de 660 CP la 8.000 rot/min. Transmisia va fi de tip transaxle cu dublu ambreiaj și va avea în componență o cutie de viteză cu origini în Formula 1; sprintul de la 0 la 100 km/h de va fac în 3,7 secunde. 

Cu un raport greutate-putere de 2,7 kg/CP, împreună cu o distribuție ideală a maselor, modelul se va bucura de o manevrabilitate de invidiat. Drept urmare, viitorii posesori de Ferrari FF se vor bucura de toate abilitățile sale atât în exploatarea citadină, cât și pe suprafețe alunecoase sau zăpadă, dar și pe pistă.
Citeste testul cu Ferrari California 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top