VIDEO: Intrare de gală pentru noul Range Rover

Modelul devenit atât de celebru încât a pus bazele unui brand de sine stătător a ajuns la cea de-a patra generație. Mai ușor, mai confortabil, mai dinamic și mai luxos ca niciodată, noul Range Rover își face o intrare de gală pe piață.

După ce modelul pe care îl înlocuiește (nume de cod L322) a avut parte de o viață plină de succes în industria auto, noua generație botezată L405 trebuie să păstreze ștacheta sus, ba chiar să încerce să ducă standardele la alt nivel.

Mai ușor grație implementării folosirii aluminiului la construirea caroseriei și a structurii de rezistență, noul Range Rover promite performanțe dinamice cu mult îmbunătățite, chiar dacă, de exemplu, unele motoare V8, cum este cazul celor diesel, vor fi înlocuite de unități V6, ale căror performanțe le vor egala pe cele ale predecesorilor.

Dimensiunile exterioare au fost mărite ușor, pentru ca tot spațiul rezultat să fie rezervat pasagerilor de pe banchetă. Aceștia vor avea parte de un tratament în spiritul Range Rover, unde luxul este cuvântul de ordine. Cele mai bune materiale și cele mai bune finisaje, pentru ca niciun client să nu aibă obiecții pertinente.

Prețul va fi în ton cu tot ceea ce oferă noul Range Rover, mai ales că modelul a ridicat destul de mult standardele. Chiar și așa, judecând după primele reacții pozitive pe care le-a stârnit, se pare că succesul nu va întârzia prea mult pentru celebrul SUV britanic.

Adaugati comentariu