VIDEO: Ken Block – Gymkhana 5

Ken Block revine, și e la fel de spectaculos pe cât a fost și până acum. Urmăriți ultimele sale nebunii într-un nou film de senzație.

Ken Block a început seria Gymkhana mai mult în joacă, filmând câteva cadre la bordul mașinii sale de compatiție din acel moment, un Subaru Impreza WRX. Filmul a prins mai rapid decât se aștepta oricine și s-a transformat peste noapte într-un adevărat fenomen; notorietatea lui Ken Block a crescut peste noapte, devenind unul dintre cei mai apreciați piloți de rally din lume (dacă nu unul dintre cei mai buni, cu siguranță unul dintre cei mai spectaculoși).

După ce și-a pus în practică ideile în diverse situații și locații, pentru cel de-al cincilea episod Gymkhana Block a mutat acțiunea pe străzile celebrului oraș San Francisco. Modelul Subaru a fost schimbat de ceva timp cu un Ford Fiesta, dar spectacolul n-a avut de suferit. Derapaje controlate duse la nivel de artă, situații duse pe muchie de cuțit, fum de anvelope în exces, și multe alte elemente care dovedesc încă o dată că americanii știu cel mai bine să facă show. Vizionare plăcută!

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top