VIDEO: Ken Block prezintă cu mândrie Gymkhana 4

Ken Block este o apariție relativ recentă în lumea showbiz-ului la nivel mondial, iar intrarea în aceste cercuri a fost facilitată de apetitul său pentru spectacol și pentru mașini puternice. Iată că acum showman-ul american, devenit un adevărat superstar, a ajuns la cel de-al patrulea episod al proiectului Gymkhana.

Dupa ce a facut senzatie cu prima aparitie Gymkhana, care i-a adus o sumedenie de fani la nivel mondial, Block a inteles ca aceasta este o cale deosebit de importanta de urmat, din punct de vedere al promovarii, atat a sa, cat mai ales a brandului DC Shoes (aflat sub patronajul pilotului american).

Block, care de la prima aparitie Gymkhana a devenit, fara un succes deosebit, si pilot in Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) si-a stabilit de aceasta data terenul de joaca in studiourile de film Universal de la Hollywood. De altfel clipul regizat de Ben Conrad poarta denumirea completa: Gymkhana 4: The Hollywood Megamercial si este cel mai agresiv produs din serie, de pana acum, din punct de vedere al promovarii gamei DC Shoes.

In cele ce urmeaza va invitam sa urmariti un show veritabil marca Ken Block, cu o coloana sonora fabuloasa, asigurata de ultra-performantul Ford Fiesta.

Adaugati comentariu