VIDEO: La antrenament cu Marco Tempestini

Steagul României va fi prezent pe ordinea de start a Raliului Monte Carlo, de românul prin adopție, Marco Tempestini; sau cum este cunoscut în rândul fanilor săi – Tempesta.

Deținând o licență de pilot eliberată în România și fiind de câțiva ani, după cum se declară, clujean, Tempesta va arbora drapelul românesc pe mașina sa de concurs – un superb Peugeot 207 S2000. În această provocare a carierei, alături îi va fi co-pilotul Dorin Pulpea, care-i stă în dreapta de câțiva ani și alături de care, Marco a reușit o serie de rezultate remarcabile, atât pe plan intern, cât și în competiții internaționale.

Participarea la un eveniment din calendarul IRC nu este nici pe departe un lucru simplu. Nici din punct de vedere financiar, dar nici din puntul de vedere al desfășurării de forțe necesare. Iar pentru ca lucrurile să fie cât mai bine puse la punct, este necesară o sesiune prelungită de teste, în condiții asemănătoare cu cele ce vor fi întâlnite pe drumurile din Monte Carlo.

Astfel Tempesta și echipa ce-l va sprijini la acest eveniment, printre care și membrii Napoca Rally Team, efectuează un stagiu de teste în Italia, urmând ca experiența dobândită aici să-și spună cuvântul pe specialele din principat. Urmăriți un filmuleț de la antrenamentele echipajului Tempestini/Pulpea, unde responsabil de buna dispoziție este alt celebru pilot clujean, Daniel (Dany) Ungur.  

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top