VIDEO: La Dolce Gallardo!

Lamborghini Gallardo este cel mai de succes model al istoriei producătorului din Sant’agata Bolognese, dar, ca orice poveste frumoasă se apropie de punctul ei terminus. Pentru a cinsti cum se cuvine momentul, Lamborghini a turnat un filmuleț special.

După mai bine de zece ani de carieră, timp în care a produs zâmbete pe fețele a aproximativ 10.000 de proprietari și a câtorva sute de mii de pasageri, Gallardo se pregătește să coboare de pe liniile de fabricație și să intre definitiv în istoria automobilului. Pentru a marca cum se cuvine momentul, oficialii mărcii italiene au produs un filmuleț în care pun accent exact pe aspectele care caracterizează poporul italian pe de o parte, iar pe de altă au insistat pe caracteristicile deosebite care fac din automobilele lor de performanță unele dintre cele mai râvnite produse din industrie.

E momentul să-i mulțumim frumos lui Gallardo că ne-a încântat privirile, auzul, iar celor mai norocoși dintre noi toate simțurile! Cât despre ultimele exemplare, acestea vor fi disponibile pe un site special creat, deci dacă aveți o pușculită mai mare disponibilă, nu mai stați pe gânduri. Undeva, în frumoasa Italie, un Gallardo așteaptă să fie pus la treabă!

Adaugati comentariu