VIDEO: La plimbare cu Ferrari FF

Când Ferrari lansează un nou model, toată lumea se entuziasmează și așteaptă să vadă noua mașină în acțiune, indiferent dacă este vorba de un coupe, decapotabila sau chiar un… shooting brake, cum este noul FF.

Sau poate mai ales în cazul noului FF (Ferrari Four), modelul cu patru locuri de la Maranello, care reprezintă o serie de premiere pentru Ferrari. Un nou motor, noul sistem HELE, un nou concept de sistem de tracțiune integrală, toate împachetate într-un tip de caroserie care acum ceva timp, era considerat caracteristic pentru marii carosieri – shooting brake. 

Mai exact, FF este un model cum Ferrari nu a mai îndrăznit niciodată să arunce pe piață, fiind necesare multe teste și reglaje de finețe, pentru a rezulta un produs cu adevărat deosebit. Misiunea le-a revenit celor care au contribuit la dezvoltarea proiectului și s-a desfășurat pe mai multe piste de testare sau competiționale, după cum se poate urmări în filmulețul următor, înregistrat pe circuitul Centro Sperimentale Bolocco din Italia. Cineva trebuia s-o facă și pe asta!

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/01/27/video-ferrari-four-put-through-the-paces-at-bolocco-in-the-dark/#continued

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top