VIDEO: Legendele raliurilor – Colin McRae

Într-un moment în care Sebastien Loeb este cea mai mediatizată figură din lumea raliurilor, odată cu cel de-al nouălea titlu de campion mondial câștigat, dar și cu retragerea sa parțială din competiții, vă propunem portretul unui pilot cu un palmares nu la fel de impresionant, dar, cu un talent cel puțin comparabil: Colin McRae.

Despre Colin McRae s-au scris mii de pagini până acum, și, cu siguranță va mai curge multă cerneală pentru a-i creiona cariera spectaculoasă. Poate unul dintre cei mai iubiți piloți din istorie, asta datorită abordărilor la limită în tot ceea ce făcea, Colin a reușit să-și îndeplinească visul; acela de a deveni campion mondial, fiind primul britanic din istorie care a reușit această performanță.

După moartea sa stupidă, survenită în urma unui accident nefericit de elicopter, Colin n-a fost dat uitării, ba chiar putem spune că legenda sa a devenit și mai solidă. În cele ce urmează vă prezentăm un filmuleț documentar care dorește să puncteze etapele esențiale ale carierei pilotului scoțian. Fără a vă strica surprizele ce vă așteaptă, vă invităm să urmăriți povestea unui sportiv pentru care performanța la cel mai înalt nivel era tot ce conta.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top