VIDEO: Mii de motive pentru o excursie la Worthersee

Worthersee este un lac superb în apropiere de Klagenfurt în Austria, o zonă perfectă pentru un concediu de vis. Dar nu doar atât! Worthersee este și locul în care an de an, are loc una dintre cele mai mari întâlnire ale pasionaților VAG.

Modelele grupului Volkswagen-Audi au stârnit întotdeauna admirație și pasiuni peste limită, uneori. De 30 de ani, lacul Worthersee a devenit locația ideală pentru pasionații industriei auto. La început a fost vorba doar de modele ale constructorilor Volkswagen și Audi, dar în ultimul timp, și-au făcut loc și modele „rivale”.

Orice este acceptat, atâta timp cât a implicat multă muncă din partea proprietarului și o atenție deosebită atât în procesul de creație, cât mai ales în cel de întreținere. În filmul următor vă prezentăm o scurtă selecție a ceea ce a însemnat Festivalul Worthersee 2011.

Și pentru a vă dovedi că în fiecare an lucrurile stau cam la fel, și, de ce nu, să vă stârnim interesul pentru o eventuală vizită la una dintre edițiile următoare ale festivalului, vă prezentăm și o selecție a modelelor care au făcut senzație la Worthersee în 2010.

Adaugati comentariu