VIDEO: Nissan GT-R se promovează în stil propriu, adică agresiv

Japonezii de la Nissan au declarat încă de la lansarea modelului GT-R că, pentru ei, ținta principală este Porsche 911. Tocmai de aceea ultima lor campanie de promovare este orientată către posesorii Porsche.

Cum ar fi sa te intorci la masina ta (sa zicem ca ea ar fi un Porsche) si sa te trezesti cu un o folie pe parbriz cu spatele unui Nissan GT-R. Primul impuls probabil ar fi sa cobori din masina si sa cauti vinovatul. Pentru a nu supara pe nimeni, departamentul de marketing Nissan din Germania a ales cateva fotomodele pentru aceasta sarcina. 

Pe folia din plastic se afla si o invitatie la un drive-test cu noul GT-R, tocmai pentru a afla de ce supercar-ul nipon a reusit sa seteze un nou record de circuit pe Nurburgring. Primele rezultate ale ingenioasei campanii au fost unele pozitive, numarul de drive-teste cerute de germani fiind in crestere constanta. Ramane de vazut si cum vor evolua vanzarile, nemtii fiind cunoscuti pentru lipsa lor de flexibilitate atunci cand vorbim despre marcile proprii. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top