VIDEO: Porsche 911 – Black is back

Brandul de la Stuttgart și-a făcut un obicei din lansarea edițiilor speciale, iar ultima lor realizare stă sub semnul culorii negre și va fi produsă într-o serie limitată de 1.911 unități.

In primavara anului 2011 aura de exclusivitate  a lui Porsche 911 va fi suplimentata prin lansarea editiei speciale si limitate Black Edition. Bazat pe o caroserie de Carrera, atat in versiunea coupe cat si cabrio, Black Edition va fi disponibil, dupa cum anunta si titulatura, exclusiv in culoarea neagra. 

Pe langa coloristica speciala, editia limitata va contine si o serie de echipamente dedicate, incepand cu siglele ce atesta caracterul distinct al masinii pana la dotari de lux din categoria sistemului audio BOSE de 385 W sau sisteme avansate de comunicatii cu GPS. 

Printre trasaturile caracteristice modelului Black se numara si parbrizul inchis la culoare in partea superioara, jantele bi-colore Turbo II pe 19″, etrierii negri si acoperisul din panza negra in cazul versiunii cabrio.

Sub capota se afla propulsorul clasic Porsche boxer cu sase cilindri aspirat ce produce 345 CP si poate accelera modelul coupe pana la 100 km/h in 5.1 s, respectiv 5.3 s in cazului modelului cabrio. Preturile pentru versiunile speciale Black Edition vor fi identice cu cele ale unui 911 Carrera Coupe/Cabrio standard, oferind un adaos consistent de dotari, motiv pentru care sunt sanse mari ca cele 1911 unitati sa nu stea prea mult in showroom-uri.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top