VIDEO: Porsche își respectă fanii

Porsche este unul dintre constructorii de automobile cu foarte mulți fani la nivel mondial, acest lucru nefiind un secret pentru nimeni, iar contul de Facebook al constructorului este doar o dovadă în plus, în acest sens.

Rețeaua de socializare online Facebook, permite crearea unor pagini dedicate fanilor unor branduri sau a unor personalități/persoane publice. Aliniindu-se acestei tendințe, Porsche a creat un astfel de cont, care a reușit să strângă foarte rapid peste 1 milion de fani. Pentru a răspunde considerației pe care aceștia o au față de brandul din Stuttgart, responsabilii Porsche au inițiat un proiect special. Este vorba de aplicarea numelor tuturor celor 1 milion de fani, care au contribuit la atingerea acestui prag pe Facebook, pe unul dintre cele mai spectaculoase modele actuale. Un exemplar 911 GT3 R Hybrid – artizanul a 1 milion de “mulțumesc” din partea lui Porsche.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top