VIDEO: Prima flotă Volkswagen Golf VII din România

Proaspăt desemnată Maşina Anului 2013 în Europa, cea de-a şaptea generaţie Volkswagen Golf intră în segmentul de vânzări business to business din România.

La începutul lunii martie, MIDOCAR Vitan a livrat prima flotă Volkswagen Golf VII din România, către compania Autonom Rent a Car. Dealerul a predat primele 15 unităţi către compania Autonom, dintr-un lot total de 100 de unităţi comandate de către firma de închirieri în acest an.

Noua generaţie Volkswagen Golf a fost aleasă de Autonom pentru a oferi mobilitate clienţilor din zona business, datorită caracteristicilor care o recomandă unui public selectiv. Inconfundabil, atractiv şi performant, Noul Volkswagen Golf este construit pe o nouă platformă şi dispune de întreg pachetul tehnologic al mărcii. Noua generaţie Volkswagen Golf oferă conducătorilor confort, siguranţă şi statut.

“Volkswagen este o marcă apreciată în toată lumea şi foarte apreciată în România. Acesta este unul dintre motivele pentru care noi ne-am dorit să întărim parteneriatul cu această marcă şi cu MIDOCAR. Anul acesta vom cumpăra peste 200 de unităţi Volkswagen, în special modelul Volkswagen Golf, maşina cea mai folosită de flotele din Europa”, declară Dan Ştefan, Director Executiv Autonom.

Colaborarea dintre MIDOCAR si Autonom a început în anul 2011, cu o primă predare de 20 de maşini, iar până în prezent s-au livrat peste 100 de unităţi. Prima flotă a Noului Volkswagen Golf din România întăreşte acest parteneriat şi confirmă profesionalismul serviciilor cu care atât MIDOCAR, cât şi Autonom operează în sectorul auto.

“Sunt convins că alături de Autonom vom găsi în continuare cele mai bune soluţii de a trata nevoile şi cerinţele clienţilor de rent a car în relatia B2B şi B2C, în aşa fel încât să atingem cel mai înalt grad de profesionalism, aşa cum am făcut-o şi până acum”, subliniază Ovidiu Matei, Director de Vânzări Volkswagen MIDOCAR Vitan.

Odată cu livrarea de Volkswagen Golf VII, MIDOCAR Vitan a predat către Autonom şi primul lot de Volkswagen Tiguan din cele 20 comandate.

Adaugati comentariu