VIDEO: Reclama VW “The Force” – versiunea extinsă

Considerată una dintre cele mai de succes reclame auto de la Super Bowl, “The Force” a aparut in versiunea extinsa. Mesajul este acelasi, dar au aparut noi scene amuzante.

Reclama are ca personaj principal un băiețel îmbrăcat în costumul lui Darth Vader și care încearcă să intre cât mai bine în pielea celebrului personaj, încercând să-și folosească puterile speciale prin casă. Nimic nu pare să iasă după cum își propune și doar atunci când ajunge în fața noului Passat, își vede visul împlinit, făcându-l pe acesta să pornească. Cheia succesului copilului este de fapt tatăl său, care pornește vehiculul de la distanță, prin intermediul unei telecomenzi, pentru a-l face fericit.

Ramane de vazut daca noua reclama va asigura succesul modelui Passat in State, piata americana fiind cunoscuta pentru gusturile sale mai putin compatibile cu produsele europene. Cert este ca in ultima perioada Volkswagen a evoluat foarte bine in SUV, o piata care pe vremuri nu cunostea decat modelul Jetta si doar pe pe alocuri Beetle.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top