Video recorder auto de la Prestigio

Prestigio RoadRunner HD1 este un aparat digital mobil de înregistrat, care este martor de încredere în orice situație neprevăzută sau accident din trafic.

Aparatul are un procesor puternic ce permite o înregistrare HD 720P la o rezoluție de 1280 x 720 și 30 cadre pe secundă, astfel încât orice detaliu este redat cu maximum de claritate.

Dispozitivul poate înregistra pe card SD cu o capacitate de până la 32GB și este capabil să stocheze până la 6 ore de filmare, are playback în timp real și permite afisajul timpului. De asemenea, RoadRunner HD1 dispune de opțiunea de ajustare automată a sensibilității la lumină și redă imagini clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

O altă caracteristică importantă este unghiul de filmare de 120 de grade, care permite înregistrarea unei suprafețe mult mai mari din aria vizuală. Senzorii de mișcare permit identificarea potențialelor scene importante filmate, astfel încât nu mai este nevoie de verificarea tuturor imaginilor înregistrate.

“Am observat că multe persoane au nevoie de un produs care îi poate ajuta să evite problemele din trafic, cum ar fi să înmâneze asigurarea în accidentele în care nu sunt vinovați, să dovedească viteza pe care o aveau sau pur și simplu să înregistreze ce se petrece în interiorul și exteriorul mașinii. De aceea, am hotărât să lansăm un aparat de înregistrat pentru mașină, RoadRunner HD1.”, a explicat COO Prestigio Yuri Antoshkin. “Pentru că încercăm întotdeauna să oferim produse de înaltă tehnologie, suntem încrezători că noul aparat se va ridica la nivelul așteptărilor publicului nostru țintă, dar și al viitorilor clienți.”, a adăugat acesta.

RoadRunner HD1 rezistă la temperaturi variate, de la -35˚C până la +70˚C, așa că poate fi folosit atât în condiții de căldură extremă, cât și la temperaturi foarte scăzute.

Aparatul funcționează cu o baterie Li-Ion ce poate fi reîncărcată sau cu un încărcător pentru mașină DV de 5V, așa că indiferent de distanță, RoadRunner este disponibil în orice moment.

La achiziționare, aparatul este însoțit de încărcător pentru mașină DC de 5V, manual de utilizare, suport de fixare, cablu USB, cablu AV și garanție.

Adaugati comentariu