VIDEO: Rezumat video al sezonului 2011 din WRC

Campionatul Mondial de Raliuri, cunoscut mai bine sub titulatura de WRC, este fără îndoială una dintre cele mai spectaculoase competiții automobilistice din lume.

Pentru a veni în sprijinul acestei afirmații, vă prezentăm un scurt rezumat video în care sunt cuprinse unele dintre cele mai spectaculoase, cele mai tensionate, dar și cele mai frumoase momente ale sezonului recent încheiat.

La final, laurii competiției i-au revenit eternului (parcă) Sebastien Loeb, ajutat ca la fiecare titlu mondial din carieră, de navigatorul monegasc Daniel Elena. Citroen a bifat astfel încă un titlu în campionatul mondial al constructorilor, la acest lucru având o contribuție decisivă și cel de-al doilea pilot de uzină, Sebastien Ogier.

În urma prestațiilor excelente, Ogier și-a adjudecat la final cea de-a treia poziție a clasamentului general al sezonului, locul doi revenindu-i pilotului Ford, Mikko Hirvonen.

În așteptarea sezonului 2012, care se anunță foarte interesant prin prisma mișcarilor de trupe din campionat – cele mai importante fiind trecerea lui Hirvonen la Citroen și plecarea lui Ogier la Volkswagen – nu ne rămâne decât se ne delectăm cu o serie de imagini de-a dreptul excepționale, care descriu excelent fenomenul WRC.

Adaugati comentariu