VIDEO: Rezumatul video al raliului Brașovului 2013

Raliul Brașovului

Raliul Brașovului a deschis balul în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, și, după cum era de așteptat dacă ne gândim la tradiția ultimelor ediții, spectacolul total a fost elementul principal al weekend-ului.

În cele ce urmează vă invităm să urmăriți filmul etapei brașovene, văzut prin ochii colegilor care realizeză emisiunea Speed, inimoșii care fie zăpadă, fie soare necruțător, își petrec timpul pe marginea probelor speciale pentru a ne asigura nouă, pasionaților, cele mai spectaculoase cadre posibile; după cum veți vedea și-n rezumatul care urmează.

Despre întrecerea de la Brașov putem spune că a avut o desfășurare pe muchie de cuțit pentru mulți dintre participanți. Situații limită, cauzate în special de vremea capricioasă, momente de extaz alternate cu altele de agonie, răsturnări spectaculoase de situație, rezultate surpriză înregistrate pe unele probe speciale, un mix excelent pentru un debut de sezon în forță.

Până la urmă victoria în Tess Rally 2013 a revenit echipajului Francois Delecour/Dominique Savignoni (Peugeot 207 S2000), urmat de David Botka/Peter Mihalik (Mitsubishi Lancer Evo IX R4) și de Gergo Szabo/Karoly Borbely (Mitsubishi Lancer Evo X R4). Urmează o selecție a celor mai spectaculoase cadre ale cursei, în care veți asista printre altele și la o serie de ieșiri spectaculoase în decor, dar care n-au provocat victime, din fericire pentru fanii acestui sport deosebit.

Speed Tess Rally 2013 from Laviniu Lazar on Vimeo.

Adaugati comentariu