VIDEO: RS3 are liber la zăpadă

Proaspăt dezvăluit marelui public, Audi iese la joacă pentru a-și convinge admiratorii de ce-i poate pielea. Și ce poate fi mai palpitant în plin sezon al sporturilor de iarnă, decât o plimbare prin zăpadă? Cu siguranță doar o serie de derapaje controlate, cu pedala de accelerație la podea.

Ultimul membru al familiei RS respectă rețeta Audi în materie de performanțe dinamice: propulsor supraalimentat pe benzină de 340 CP cuplat transmisiei integrale quattro. Motorul turbo de 340 CP cu cinci cilindri in linie se afla la a doua aparitie in gama Audi, fiind lansat acum un an pe modelul TT RS. 

Cu o greutate totală de doar 1.575 kg, RS3 Sportback atinge suta de km/h cu plecare de pe loc în doar 4.6 secunde, o cifră ce îi conferă modelului Audi statutul de lider în materie de performanțe dinamice în segmentul compact (cel puțin până la dezvăluirea specificațiilor noului Seria 1 M). Cuplul maxim de 450 Nm este disponibil încă de la 1600 rpm, fiind acompaniat de un sunet specific al evacuării până la valoarea de 6800 rpm.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top