VIDEO: RS3 are liber la zăpadă

Proaspăt dezvăluit marelui public, Audi iese la joacă pentru a-și convinge admiratorii de ce-i poate pielea. Și ce poate fi mai palpitant în plin sezon al sporturilor de iarnă, decât o plimbare prin zăpadă? Cu siguranță doar o serie de derapaje controlate, cu pedala de accelerație la podea.

Ultimul membru al familiei RS respectă rețeta Audi în materie de performanțe dinamice: propulsor supraalimentat pe benzină de 340 CP cuplat transmisiei integrale quattro. Motorul turbo de 340 CP cu cinci cilindri in linie se afla la a doua aparitie in gama Audi, fiind lansat acum un an pe modelul TT RS. 

Cu o greutate totală de doar 1.575 kg, RS3 Sportback atinge suta de km/h cu plecare de pe loc în doar 4.6 secunde, o cifră ce îi conferă modelului Audi statutul de lider în materie de performanțe dinamice în segmentul compact (cel puțin până la dezvăluirea specificațiilor noului Seria 1 M). Cuplul maxim de 450 Nm este disponibil încă de la 1600 rpm, fiind acompaniat de un sunet specific al evacuării până la valoarea de 6800 rpm.

Adaugati comentariu