VIDEO: Sezon perfect pentru Paul Andronic în CNVC Dunlop 2012

Paul Andronic este unul dintre veteranii întrecerilor de viteză în coastă din România. Cu un automobil dezvoltat în atelierul propriu, Paul a dat naștere la multe pasiuni în urma evoluțiilor sale.

Paul Andronic concurează de câțiva ani la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX modificat radical de către echipa Autotehnica. Team-ul născut din pasiunea regretatului Horia Andronic, tatăl lui Paul, și-a dat dovada priceperii cu diferitele evoluții ale automobilului de concurs.

Ultima realizare a inimoasei echipe de mecanici s-a concretizat în titlul național al Grupei H obținut de Paul în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2012 și în cel de vice-campion național în clasamentul Open al aceleiași competiții. Pentru a face o scurtă retrospectivă a sezonului excelent bifat de Andronic, vă prezentăm un scurt filmuleț al evoluțiilor sale.

Pentru mai multe detalii despre automobilul de concurs al lui Paul Andronic citiți un material marca AutoExpert publicat în urmă cu aproximativ un an aici.

Adaugati comentariu