VIDEO: Shelby Cobra vs. Super Snake

Există o părere a multora cum că Shelby Cobra ar fi cea mai interesantă mașină de producție americană din toate timpurile. Fie că ești sau nu de acord cu această părere, nu poți nega că modelul în cauză a ajuns un cult pentru pasionați.

Carroll Shelby a conceput o legendă, care a devenit un mit atât pe pistă, cât și pe stradă și care a fost primul automobil produs în Statele Unite ale Americii, care le-a pus probleme bolizilor germani sau italieni.

Dar este oare Cobra ce-a mai rapidă mașină care poartă emblema Shelby? Aici intervine o întreagă discuție și pentru a lămuri acest aspect, revista Hot Rod a decis să pună modelul la încercare. Într-unul din colțuri avem superbul 427 SC Cobra, în vreme ce în celălalt stă challengerul său – Shelby GT500 Super Snake (model 2011; motor supraalimentat de 750 CP). 

Care pe care? Pentru a afla, redactorii revistei Hot Rod au supus cele două modele la două probe diferite: un test de conducere propriu-zis și unul de accelerare în linie dreaptă, de tip “drag race”. Iar câștigătorul este…

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/02/03/video-hot-rod-pits-shelby-cobra-against-super-snake-bad/

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

tesla cybertruck autoexpert

Tesla anunță un val de disponibilizări

Tesla este pe cale să lanseze o rundă “masivă” de reduceri de personal. Potrivit presei americane, reducerea forței de muncă este iminentă:

Scroll to Top