VIDEO: șoferul de RATB și Pokemon Go

Pokemon RATB

 Credeam că România a scăpat de isteria aplicației Pokemon Go, dar m-am înșelat: un șofer de RATB vâna monstruleți în timp ce conducea prin trafic.

Dacă tot faci măgării, măcar fă-le cu perdea. N-a fost cazul acestui șofer de autobuz, care s-a apucat de jucat Pokemon Go, fără să tragă perdeaua. La propriu! Astfel, o călătoare a pus mâna pe telefon și l-a filmat în exercițiul funcțiunii.

Degetele-i erau ocupate cu display-ul smartphone-ului, iar antebrațele manevrau volanul cu o precizie de chimist. Șoferul pare, astfel, un cumul de Lane Assist, Adaptive Cruise Control și Multimedia Interface, cu chip de om! Noroc cu transmisia automată, pentru că altfel, ar fi trebuit să se adapteze la jocul cu o singură mână.

După ce-a coborât, pasagera a postat pe facebook filmul, însoțit de următorul comentariu:

„Cu autobuzul RATB 116 după Pokemoni sau şoferul multitasking. Da, eram în mişcare. Da, am coborât la prima. Scapă cine poate!“

Ei bine, șoc! RATB chiar a reacționat! Intervievat de Click!, purtătorul de cuvânt al companiei, Constantin Tobescu, a spus:

” Șoferul a fost identificat și lucrează la autobaza Ferentari. Se va analiza cazul în cadrul comisiei de disciplină. Avem instrucțiuni clare pe care toți șoferii trebuie să le respecte, iar la toate ședințele li se amintesc. Astfel de atitudini nu sunt acceptate, mai ales că vorbim despre siguranța călătorilor.”

În concluzie, expresiile ”iată cum pericolul te pândește unde nici nu te aștepți”, și ”trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima”, capătă sens!

Sursa: Click!, RomâniaTV

 

Adaugati comentariu