VIDEO: Subaru Impreza plus un motor V10 BMW egal excepțional

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Subaru are o afimitate pentru motoarele de tip boxer și că folosește în mod constant această soluție constructivă pentru modelele sale.

Există o sumedenie de motive întemeiate pentru a aprecia un motor boxer. În primul rând contribuie la coborârea centrului de greutate al autovehiculului, grație construcției sale și are un nivel foarte scăzut de fibrații. Iar Subaru a contribuit decisiv la dezvoltarea motoarelor boxer, de la implementarea acestei soluții de către Volkswagen, pe celebrul model Beetle.

Dar ce faci dacă tu ești fan al motoarelor cu arhitectură în V? Există întotdeauna alternativa populară a transplantării unui motor. În vreme ce foarte mulți ar opta pentru binecunoscutul și performantul motor V8 de origine Chevrolet, un proprietar de Subaru Impreza a „furat” o unitate V10 de origine BMW M Power și a montat-o automobilului său.

Din fericire avem dovada video că acest transplant a reușit și vă invităm și pe voi să urmăriți cum un Subaru Impreza poate fi impresionant chiar și fără un motor boxer sub capotă.

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/09/07/subaru-impreza-plus-bmw-v10-engine-equals-awesome/

Adaugati comentariu