VIDEO: Super Juke = Juke GT-R

Juke GT-R poate deveni una dintre cele mai nebunești creații ale producătorului nipon Nissan. Pentru fanii logo-ului GT-R, noul super Juke se prezintă în trei filmulețe.

Ce se obţine în urma combinării unui Nissan Juke cu un Nissan GT-R? Răspuns: Un Juke cu un apetit enorm pentru viteză.

Caroseria lasă să se vadă design-ul îndrăzneţ al lui Juke. Cu toate acestea, pasajele pronunţate ale roţilor, barele de protecţie faţă şi spate reproiectate, la care se adaugă un eleron spate unic sugerează că nu este vorba de un crossover standard – este un Juke care se crede GT-R, şi pe bună dreptate!

Cu toate acestea, autovehiculul nu este destinat producţiei de masă, fiind un concept unic, conform cu cerinţele legislaţiei rutiere, conceput de Nissan şi construit de RML, companie faimoasă în lumea sporturilor cu motor, în colaborare cu Centrul Tehnic Nissan din Europa (NTC-E).

Sub capotă se află un motor bi-turbo cu şase cilindri în V, de 3,8 litri, adoptat direct de pe GT-R. Sub portbagaj se află transmisia cu şase trepte GT-R, cu capetele faţă şi spate unite de un lanţ cinematic şi un arbore de transmisie modificate preluate de la GT-R 4WD, iar sub pasajele roţilor se găsesc jante masive RAYS din aliaj, de 20 de inch.

Adaugati comentariu