VIDEO: Tribut Colin McRae

AutoExpert aduce un tribut binemeritat la cinci ani de la dispariția tragică a unuia dintre cei mai iubiți piloți de raliuri din toate timpurile și, cu siguranță, unul dintre cei mai spectaculoși – Colin McRae.

Colin McRae a fost/este un idol pentru toți fanii fenomenului rally. Deși palmaresul său numără “doar” un singur titlu de campion mondial, obținut în sezonul 1995 la bordul unui model Subaru Impreza, Colin a reușit să cucerească o mulțime de fani datorită modului său foarte spectaculos de abordare a competițiilor.Cu un stil de pilotaj unic, împins întotdeauna la limită, Colin a știut că în lumea motorsportului nu există jumătăți de măsură. Mergând pe filosofia “flat out” probele speciale alergate de Colin McRae vor rămâne întipărite în mințile fanilor săi, și nu numai.

Din păcate, povestea talentatului pilot scoțian s-a terminat brusc, pe 15 septembrie 2007, în urma unui stupid accident în care elicopterul la bordul căruia se afla și McRae s-a prăbușit. Pentru a-i aduce un omagiu, vă prezentăm o filmare de la bordul automobilului Ford Focus RS WRC cu care Colin McRae a evoluat în sezonul 2001 al World Rally Championship. Filmarea ne prezintă parcurgerea unei probe din Raliul Marii Britanii, iar geniul lui McRae poate fi urmărit în toată splendoarea sa…

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top