VIDEO: Un exemplar rar Porsche Carrera GT tunat de Gemballa a fost distrus pe străzile din New York

Un accident spectaculos a avut loc pe străzile goale din New York. Un rar exemplar Gemballa Mirage GT a fost distrus după ce proprietarul său a pierdut controlul volanului și s-a izbit în mașinile parcate.

Gemballa Mirage GT este un supercar extrem de rar, construit pe baza modelului Porsche Carrera GT de către tunerul german Gemballa.

Doar 25 de exemplare au fost construite, iar modificările aduse de tunerul german inclus creșterea puterii motorului aspirat V10 de 5.7 litri de la 610 la 670 CP. Gemballa Mirage GT poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.7 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 335 km/oră.

La volanul exemplarului distrus pe străzile din Manhattan, New York se afla Benjamin Chen, proprietarul mașinii, un colecționar de automobile exotice. Orașul american se află sub carantină, așa că străzile care de obicei sunt aglomerate de mașini, acum sunt libere.

Cel de la volan a pierdut controlul volanului și a lovit o serie de mașini parcate. Nu s-a oprit aici, a plecat mai departe cu mașina avariată, dar a fost oprit și arestat de către forțele de ordine din New York.

Primele imagini au apărut pe Instagram, pe contul Ronnie C Photography, iar apoi mai multe clipuri video au fost urcate pe YouTube, inclusiv imagini surprinse de o cameră de supraveghere.

Test Porsche 911 Carrera S (992)

Adaugati comentariu