VIDEO: Varianta lungă a spot-ului Mercedes-Benz pentru Super Bowl

Mercedes-Benz s-a alăturat producătorilor auto care au pregătit spot-uri publicitare speciale pentru ediția 2011 a Super bowl-ului NFL desfășurat în Dallas (SUA).

Reclama are rolul de a evidenția împlinirea a 125 de ani de istorie Mercedes-Benz și în același timp, de a prezenta noua gamă de modele cu care producătorul german atacă piața din Statele Unite. Este pentru prima dată când Mercedes-Benz concepe o reclamă special pentru evenimentul anului în fotbalul american – Super Bowl. În clip apar patru noi modele ale constructorului și se pot întrevedea fugitiv atât viitorul Clasa C Coupe, cât și SLS AMG Roadster. 

Acțiunea clipului implică o sumedenie de modele Mercedes-Benz actuale, dar și clasici ai mărcii, care “prind viață” pentru a ajunge într-un loc comun, unde vor întâmpina cum se cuvine noua gamă de mașini. Dintre acestea se remarcă mai multe “Săgeți Argintii”, celebrele automobile de competiție construite de Mercedes-Benz în trecut. Coloana sonoră a reclamei este asigurată de o piesă Janis Joplin, iar Sean “P. Diddy” Combs are cateva replici amuzante, care dau sare și piper producției.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top