VIDEO: Varianta lungă a spot-ului Mercedes-Benz pentru Super Bowl

Mercedes-Benz s-a alăturat producătorilor auto care au pregătit spot-uri publicitare speciale pentru ediția 2011 a Super bowl-ului NFL desfășurat în Dallas (SUA).

Reclama are rolul de a evidenția împlinirea a 125 de ani de istorie Mercedes-Benz și în același timp, de a prezenta noua gamă de modele cu care producătorul german atacă piața din Statele Unite. Este pentru prima dată când Mercedes-Benz concepe o reclamă special pentru evenimentul anului în fotbalul american – Super Bowl. În clip apar patru noi modele ale constructorului și se pot întrevedea fugitiv atât viitorul Clasa C Coupe, cât și SLS AMG Roadster. 

Acțiunea clipului implică o sumedenie de modele Mercedes-Benz actuale, dar și clasici ai mărcii, care „prind viață” pentru a ajunge într-un loc comun, unde vor întâmpina cum se cuvine noua gamă de mașini. Dintre acestea se remarcă mai multe „Săgeți Argintii”, celebrele automobile de competiție construite de Mercedes-Benz în trecut. Coloana sonoră a reclamei este asigurată de o piesă Janis Joplin, iar Sean „P. Diddy” Combs are cateva replici amuzante, care dau sare și piper producției.

Adaugati comentariu