VIDEO: VW a pregătit două spoturi spectaculoase pentru Super Bowl

Volkswagen America va difuza două reclame noi în timpul Super Bowl-ului 2011, care va avea loc pe 6 februarie. Acestea vor promova noul Passat și viitorul Beetle, care urmează a fi lansat în curând.

Prima reclamă, numită “Black Beetle” nu aduce în prim plam mașina propriu zisă, ci are ca personaj principal un cărăbuș negru, care aleargă într-o cursă nebună printr-o pădure, printre alte insecte. Forma sa deosebită față de a celorlalte insecte din spotul tv, își găsește explicația la sfârșitul acestuia, când profilul cărăbușului se transformă în silueta noului Volkswagen Beetle, ce urmează să fie lansat în 2012. Reclama reproduce o urmărire tipică de mașini, dar nu una foarte spectaculoasă.

Al doilea spot TV este pentru noua generație Volkswagen Passat, varianta pentru Statele Unite ale Americii, care urmează a fi produsă la fabrica VW din Tennesse. Noua generație este mai mare decât precedenta și va costa mai puțin, tocmai pentru a atinge o cotă și mai bună de vânzări și pentru a concura cu succes cu rivalii Toyota Camry, Ford Fusion, Honda Accord, Hyundai Sonata sau Nissan Atima.

Reclama are ca personaj principal un băiețel îmbrăcat în costumul lui Darth Vader și care încearcă să intre cât mai bine în pielea celebrului personaj, încercând să-și folosească puterile speciale prin casă. Nimic nu pare să iasă după cum își propune și doar atunci când ajunge în fața noului Passat, își vede visul împlinit, făcându-l pe acesta să pornească. Cheia succesului copilului este de fapt tatăl său, care pornește vehiculul de la distanță, prin intermediul unei telecomenzi, pentru a-l face fericit.

Sursa:
www.autoblog.com
http://www.autoblog.com/2011/02/02/vw-super-bowl-xlv-spots-push-new-new-beetle-and-new-passat/#continued

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top