„Vii la pachet cu mașina?” Replicile de agățat de care s-au săturat fetele de la Salonul Auto de la Los Angeles

S-au săturat de replici de genul “Ești inclusă în prețul mașinii?” până peste cap. Ca să le cuceriți, trebuie să le oferiți mai mult de atât. Este vorba despre frumoasele cu dimensiuni 90-60-90, care stau la standurile auto lângă bestiile cu sute de cai putere.
Salonul Auto de la Los Angeles (8)

Cele mai multe sunt modele delegate de agenții. Au la activ participări la concursuri de frumusețe și călătoresc aproape tot anul, în funcție de locațiile saloanelor auto, iar toată viața lor încape într-un geamantan.

Salonul Auto de la Los Angeles (7)

Dacă vi se pare că sunt frumoase și strălucitoare, trebuie să știți că viața lor nu este tocmai ușoară. Ziua de salon începe foarte devreme, de multe ori la 6 dimineața, pentru că ele trebuie să fie acolo înainte ca porțile să se deschidă pentru vizitatori. Poartă rochii strâmte și tocuri de peste 10 centimetri până la ora închiderii, deci cel puțin 16 ore pe zi. Iar cele mai multe se aleg cu răceli din cauza ținutelor sumare și a aerului condiționat pornit la maximum.

Ziua lor se încheie în jurul orei 22. Cele mai norocoase au avut și o pauză de prânz la un moment dat, dar puțini producători auto solicită și manechine care să rămână lângă mașini până când frumoasa titulară își termină masa.

Salonul Auto de la Los Angeles (4)

“Pot să-ți aduc ceva de mâncare sau nu avem voie să hrănim modelele?”, este una dintre replicile care nici nu le mai amuză pe fetele de la standurile auto. Dar contractul le obligă să zâmbească.

Cei de la Audi le-au pus în gardă pe manechinele care joacă rolul de gazdă la standul companiei germane: “Trebuie să fiți prietenoase cu oamenii!” Uneori, vizitatorii veniți neînsoțiți confundă atitudinea sociabilă cu disponibilitatea. “Primim cam 10 – 15 invitații în oraș pe zi”, mărturisesc fetele. Dar vizitatorii sunt mulțumiți că, spre deosebire de modelele care defilează pe podium, cele de la saloanele auto par abordabile.

Adaugati comentariu