Viitoarele generații Suzuki: mini SUV-ul IM-4 și hatch-ul IM-2

Suzuki IM-4

Suzuki a prezentat la Geneva noile sale platforme pe care va construi în viitor o compactă bazat pe studiul IK-2 și un mini SUV bazat pe conceptul IM-4.

Suzuki a prezentat la Geneva noile platforme pe care va construi viitoarele sale modele. În viitor, numărul de platforme se va restrânge de la patru în prezent la trei.

Mini SUV-ul IM-4 reia ideea simpaticului Ignis, având doar 3,69 metri lungime. Cu montanții față negri care dau impresia că acoperișul plutește și cu montantul spate lat și aripile evazate, IM-4 prefigurează un nou mini SUV Suzuki stilat, simplu și funcțional.

Propulsia va fi asigurată de un sistem mild-hybrid compus dintr-un mic motor pe benzină de 1,2 litri și un mic motoraș electric fără rol de propulsie, care contribui la eficiența ansamblului propulsor.

Suzuki IK-2

 

IK-2 este conceptul unui model de clasă mică cu hayon, care dispune de o grilă marcantă a radiatorului și faruri cu LED. Acesta prefigurează viitorul limbaj de design Suzuki pentru 2016 care va apărea în premieră pe noul modelde clasă mică în 2016, ce va măsura circa 4 metri în lungime. Suzuki nu dă mai multe detalii, dar cu siguranță este vorba de succesorul bestseller-ului Swift.

Viitorul model de clasă mică de la Suzuki va avea o masă mai redusă și va dispune în premieră pentru marca japoneză de un motor turbo pe benzină de 1 litru cu injecție directă. Alternativa va fi o propulsie mild-hybrid.

Adaugati comentariu